Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Újabb győzelem a bajnokságban!

Szombaton az egyetemi körcsarnokban fogadta U21-es csapatunk a GLP Nyíregyháza U21-es csapatát az NBII-U21 ’C’ jelű csoportjában.

Varga László tanítványai a kezdeti álmos játék után fokozatosan lendültek játékba. Így sikerült ezt a mérkőzést is 3:1 arányban megnyerni így eddig két győzelemmel állnak a bajnokságban.

Varga László vezetőedző értékelés a mérkőzés után: ,,A kezdeti figyelmetlenséget és fegyelmezettlenséget magunk mögött hagyva, stabilabb, koncentráltabb játékkal szoros a végletekig kiélezett csatába sikerült nyernünk. A továbbiakban sokat kell dolgoznunk azon, hogy a figyelmet és koncentrációt folyamatosan egy magasabb szinten tudjuk tartani a mérkőzés első percétől az utolsóig! Köszönjük a játékot a GLP Nyíregyháza csapatának!”

MEAFC-Miskolc U21 – GLP Nyíregyháza U21  3:0

MEAFC-Miskolc U21: Sztupjár Kristóf Károly, Faragó Bence, Pejkó Bálint, Kocsis Szilveszter, Gombkötő Ábel Marcell, Szabó Péter Gergő, Pavlik Máté, Tordai Bence, Polanen Armin Krisztián, Komjáthi Levente Ferenc

A következő fordulóban házi rangadó lesz az egyetemi körcsarnokban, hiszen az U21-es csapatunk az NBII-es ellen mérkőzik meg pénteken 17 órától. Ezután pedig NBI-es felnőtt csapatunk fogadja a Dág KSE csapatát 19 óra 30 perctől.