Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Kemény ütközet vár NBI-es röplabdacsapatunkra!

Ma este 19 óra 30 perctől fogadja az egyetemi körcsarnokban NBI-es röplabda csapatunk a Dág KSE csapatát. Az első fordulóban Nyíregyházán szerezte meg a három pontot Bagó László legénysége így teli önbizalommal várhatja ezt az összecsapást.

A mestert kérdeztük az előttük álló mérkőzésről: ,,Az idei bajnokság első hazai mérkőzése előtt állunk, ennek megfelelően alig várjuk, hogy megmutassuk magunkat a -remélhetőleg szép számú- közönségünk előtt. A nyitófordulóban hoztuk a nyíregyházi kötelező győzelmet, de a mutatott játékkal mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek. Egy erődemonstrációval felérő első szett után, két nagyon nyögvenyelősen behúzott játékrész következett. Péntek esti ellenfelünk egy viszonylag alacsony szerkezetű csapat, stabil alapjátékkal. A legjobb arcunkat kell mutatni ellenük ahhoz, hogy begyűjtsük a három pontot. Sajnos nem számíthatok az alapembernek számító Kapusi Zolira. Vele kapcsolatban beigazolódott a félelmünk, hogy sérülése komolyabb, műtét vár rá. Ezennel is kívánunk neki mihamarabbi teljes és gyors felépülést.”

Megkérdeztük a csapatkapitányunkat és az egyik legrutinosabb játékosunkat is Surányi Istvánt mit gondol a soron következő ellenfélről: ,, Rutinos játékosok lesznek a túl oldalon is. Így egy nagyon szoros küzdelmet várok, bízom a csapatban és azt gondolom sikerül itthon tartani majd a három pontot”

NBI Liga Alapszakasz 2.forduló

MEAFC-Miskolc – Dág KSE

Kezdés 19:30 Egyetemi Körcsarnok

Várunk minden kedves szurkolót. A belépés díjtalan.