Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Minden jól alakult aztán….

Férfi NBI-es csapatunk kedden Szolnokon szerepelt a bajnokság következő mérkőzésén. Ezúttal a magyar U19-es válogatott volt Bagó Lászlóék ellenfele.

Az első két játékrészben szoros eredmények születtek, de Kovácsék a rutinjukkal és fegyelmezettebb játékkal tudták hozni az első két felvonást. Az első 25:20-ra míg a másodikat 25:25-re nyerte a MEAFC.

A harmadik játékrészben azonban váratlan dolog történt. Egy kivédekezett labda utána Kovács Zoltán rosszul lépett és meghúzódott a vádlija. Megpróbált még játszani vele, de már nem tudod teljes értékű lenne így Bagó László vezetőedzőnek kényszerű cserét kellett végre hajtani. Ez a váratlan esemény megzavarta a csapatot, amelyet meg is érzett az U19-es válogatott és kihasználta csapatunk zavarodottságát. Folyamatosan magabiztosabbak lettek amíg ami játékosaink elkezdtek bizonytalanul játszani. Bagó László vezetőedzőnk próbálta cserékkel frissíteni a csapatot, de ez sajnos nem segített. Így drámai körülmények között 3:2 arányban elvesztettük ezt a mérkőzést.

Bagó László vezetőedző nyilatkozat a mérkőzés után: ,,Az újabb sérülést nem bírta el a csapatom.”

NBI Liga Alapszakasz 3.forduló

U19 válogatott – MEAFC-Miskolc 3:2

MEAFC-Miskolc: Kovács, Surányi, Csizmadia, Kozsla, Lipatov, Simkó Csere: Karóczi (liberó), Szántai, Orosz, Bubenkó

A következő héten hazai környezetben fogadjuk a rekord bajnok Fino Kaposvárt a Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén 20 órától.

A mérkőzés megtekintéséhez védettségi igazolvány szükséges.

A belépés ingyenes.