Röplabda NB2,  Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Nyert a rutinosabb csapat!

Múlt pénteken érdekes találkozónak lehettek szemtanúi a kilátogató nézők az egyetemi körcsarnokban. Ugyanis a férfi röplabda NBII-U21 ,,C” csoportjában a MEAFC mérkőzött meg a MEAFC-cal. Hogyan is lehet ez?

Ebben a bajnokságban egyesületünknek két csapat is elindult az idei kiírásban. Egy MEAFC-Miskolc U21-re keresztel csapat tele középiskolásokkal, valamint egy MEAFC-Miskolc NBII-re keresztelt csapattal tele egyetemista játékosokkal. Így egy igazi házi rangadónak lehettek szemtanú a kilátogató nézők.

A mérkőzésről elmondható, hogy izgalmas labdamenetekkel tarkított összecsapás volt, ahol most a rutin győzött a rutintalansággal szemben.

Így értékelt Varga László a MEAFC-Miskolc U21 vezetőedzője: ,,Sajnos nem a valós tudásunknak megfelelően játszottunk. A sok egyéni hiba és az önfejűség vereseghez vezetett. Ezen a mérkőzésen nem tudtunk csapatként együtt dolgozni, de ennek köszönhetően tudjuk mit kell fejlesztünk a jövőben, hogy sikereket tudjunk elérni. Hosszú még a szezon és a bajnokság tovább dolgozunk és jönnek majd az eredmények. Gratulálok a MEAFC NBII-es csapatának.

A MEAFC-Miskolc NBII-es csapat szakvezetője Kovács Zoltán így nyilatkozott a mérkőzés után: ,, Koncentráltan játszottunk, a nyitásfogadás valamint a nyitásaink feljavultak, bátran kreatívan röplabdáztunk kevés hibával. A harmadik szettben alább hagyott a lendület, de az utolsó szettben hatalmas akarással és koncentrációval be tudtuk fejezni egy csapatként a mérkőzés.Gratulálok a játékosaimnak igazi csapatmunka volt.”

NBII-U21 ,,C” csoport

MEAFC-Miskolc U21 – MEAFC-Miskolc NBII 1:3

MEAFC-Miskolc U21: Sztupjár, Faragó, Pejkó, Kocsis, Gombkötő, Szabó, Pavlik, Vad, Tordai, Polanen, Komjáthi, Hordós

MEAFC-Miskolc NBII: Miklós, Oláh, Paranai, Demeter, Gudász, Tóth, Bányai, Jerszi, Király, Kormos, Bordás, Bubenkó, Firtkó

MEAFC-Miskolc U21