Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Nem vallottunk szégyent a rekordbajnok ellen!

Csütörtök este 20 órától ez egyetemi körcsarnokban fogadta NBI-es röplabda csapatunk a rekordbajnok Fino Kaposvár együttesét a Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzésén.

Az első szettben csapatunkon még a megilletődöttség látszott így a nyitásfogadásunk is akadozott. Így azt viszonylag simán hozta a vendégcsapat. Ezen a találkozón új felállásban lépett pályára együttesünk, hiszen Kovács Zoltánra továbbra sem számíthatott Bagó mester kisebb húzódás miatt. A második és harmadik szettben már helyenként szépjátékot produkálva játszott csapatunk. Volt, hogy vezetettünk is azonban ekkor megrázta magát a Kaposvár és meg mutatta miért is a legjobb formában lévő csapat most az országban.

Bagó László vezetőedző így értékelt a mérkőzés után: ,, Örülünk, hogy az ország legjobb formában lévő csapatát láthattuk vendégül. A visszavágón igyekszünk szorosabb szetteket játszani, remélhetőleg már teljes kerettel. ’’

Magyar Kupa nyolcaddöntő 1.mérkőzés

MEAFC-Miskolc – Fino Kaposvár 0:3

MEAFC-Miskolc: Orosz, Berkes, Csizmadia, Kozsla, Surányi, Lipatov Csere: Karóczi (liberó), Szántai (liberó), Simkó, Pallós, Bubenkó

Nincs megállás, hiszen csapatunknak vasárnap Dorogon van jelenése. Ahol a bajnokság következő fordulójában a Dág ellen mérkőzik meg. A mérkőzés 17 órától kezdődik és terveink szerint élőben közvetítjük youtube csatornánkon.