Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Két győzelem Győrben

Szombaton Győrben lépett pályára U15-ös csapatunk a Tatár Mihály U15 OGYB II. osztály alapszakasz  következő tornáján. Bacsó István tanítványai már péntek este elutaztak, hogy kipihentebben vágjanak neki a szombati tornának. Ennek meg is lett az eredménye hiszen a z első mérkőzést könnyen hozták a MESI SE csapat a ellen. Míg a második mérkőzés egy igazi rangadó volt a házigazdákkal. Hiszen a torna előtt ők a tabella élén álltak míg a mi csapatunk a második helyen. Ennek megfelelően szoros mérkőzés alakult ki a két gárda között szép labdamenetekkel és remek megoldásokkal tarkítva. Csapatunknak sikerült végig koncentráltan játszani és sikerült megnyerni a mérkőzést.

Bacsó István vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MESI SE – MEAFC 0:3

,,A csapatból a mérkőzés folyamán azok kaptak lehetőséget akik eddig kevesebbszer léptek pályára. Nagy meglepetésre, kevés hibával és a jó nyitásoknak köszönhetően hozták a mérkőzést! Gratulálok a csapatnak!”

Széchenyi Győr – MEAFC-Miskolc 0:3

,,Igazi rangadó volt. Minden fordulat benne volt, amit a röplabdázás fel tud vonultatni. Nagyon szoros csatában, de megérdemelten vívtuk ki a győzelmet! Gratulálok a csapatnak és a Győr csapatának is. Remek mérkőzés volt!!”

MEAFC-MiskolcU15: Jakó Noel, Bíró Ferenc Roland, Farkas Konrád, Kis Gergő Zalán, El Hassan Muhammad Aisa, Fábián Kristóf, Jáborcsik Örs, Nagy-Csoma Imre, Fülöp Gergely Benjámin, Kormos Huba, Gál Bence, Bártfai Ákos, Repei Ákos

Vezetőedző: Bacsó István

Másodedzők: Jakó Imre, Bártfai Krisztián