Röplabda NB2,  Röplabda szakosztály

Győzelem Nyíregyházán!

Szombaton a férfi röplabda NBII-U21 ,,C” csoportjábak következő fordulójában NBII-es csapatunk Nyíregyházára látogatott. Kovács Zoltán együttese az előző fordulóban az Eszterházy SC U21-es csapatát fektette két vállra. Így ezen az összecsapáson is a győzelemben reménykedtek a srácok.

Remekül kezdték játékosaink a mérkőzést végig irányították a játszmát így 17:25 arányban győzedelmeskedni tudtak. A következő felvonásban kicsit pontatlanabb volt a játék amit a házigazda ki is használt és megnyerte a szettet 25:21 arányban.

A harmadik felvonásban ismét csapatunk akarata érvényesült így sikerült 21:25 arányban megnyerni azt. Az utolsó játékrészben sem tört meg Komáromiék lendülete így 17:25 arányban húzták be azt és így a mérkőzést is.

Kovács Zoltán vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után: ,, Összeszedetten röplabdáztunk fogadásban nagyot javult a csapat, sikerült egy csapatként küzdeni, mindenki akarta a győzelmet. Gratulálok a csapatomnak.”

NBII-U21 ,,C” csoport

GLP Nyíregyháza – MEAFC-Miskolc NBII  1:3

MEAFC-Miskolc NBII: Oláh, Paranai, Gudász, Tóth, Komáromi, Kormos  Csere: Bubenkó (liberó), Bányai, Jerszi, Zvara(liberó), Miklós, Demeter

A bajnokság következő fordulójában Debrecenbe látogat csapatunk a DEAC U21 vendégeként fog pályára lépni. A mérkőzés szombaton 14 órától kezdődik majd.