Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Fehérvárra látogatunk

Az NBI Liga alapszakaszának következő fordulójában Székesfehérvárra látogat röplabdacsapatunk. A hazaiak a vezetik a bajnoki tabellát így nehéz mérkőzés vár Bagó László együttesére.

Így nyilatkozott a mérkőzés előtt a rutinos mester: ,, A sérülések miatt elég szerencsétlenül kezdődött a szezon, de rendületlenül dolgozunk azon, hogy a problémaink ellenére meginduljunk felfelé. Ebben nagy segítséget jelent majd az új játékosunk, aki mar a Kaposvar elleni hét közi kupameccsen megmutatta milyen képességek és lehetőségek rejlenek benne. Bízom benne, hogy vasárnap játékra tud jelentkezni Kovács Zoli, mert kulcsszerepe van abban, hogy az alap játékunk stabilizálódjon és vezérként vigye a pályán a csapatot. Amit Kaposváron láttam a fiuktól az biztató volt. Bátran, harcosan és lelkesen játszottunk, bár fegyelmezetlenségek meg időnként becsúsznak, de ezen az utón kell tovább haladnunk. Vasárnap Székesfehérváron tudjuk legközelebb megmutatni mennyit tudtunk csiszolódni egy hét alatt, es mire vagyunk kepések. Az ellenfel a parharc esélyesé, de szó sincs arról, hogy feltett kézzel vágnánk bele a meccsbe.”

Megkérdeztük fiatal liberó játékosunkat is Karóczi Szabolcsot mit vár a mérkőzéstől:,, Személy szerint a célom az, hogy raboljunk szettek, de akár pontot/pontokat is idegendben az extraligába felakaró jutni székesfehérvári csapattól. Szeretnénk megnehezíteni a dolgukat és ez szerintem megvalósulhat, ha tudjuk azt a szintet hozni, amit a Kaposvár ellen tudtunk játszani a magyar kupában (ezúton is gratulálok a Kaposvárnak). Remélhetőleg teljes kerettel megyünk a meccsre és játszunk majd egy jót, jó hangulat mellett. A szurkolóktól annyit kérnék, hogy támogassátok a csapatunkat akár internet meccsnézés közben, mert igencsak ránk fér, hogy átlendüljünk a rossz szezonkezdésen.

A mérkőzés tehát vasárnap 19 órától kezdődik majd a Székesfehérváron a Videoton oktatási központban. A mérkőzést élőben közvetítjük a youtube csatornánkon.