Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

A jobb csapat nyert, de voltak bíztató jelek részünkről

Vasárnap este 19 órától Székesfehérváron szerepelt NBI-es röplabda csapatunk.

A hazai együttes számít a liga favoritjának így nehéz mérkőzés vár Bagó László csapatára. Különösen, hogy a már eddig is bomba kerettel rendelkező fehérváriaknál ezen a mérkőzésen mutatkozott be új játékosok átló pozícióban.

A mérkőzés első két szettjének elején jól tartotta magát csapatunk, helyenként tetszetős játékot is mutatott, azonban a hazaiak pontosabban játszottak így viszonylag simán hozták ezt a két etapot. A harmadik felvonásra kicsit változott a hazaiak összetétele így sikerült egészen a végjátékig vezetnünk ebben a szettben. Azonban a szett végére beértek minket a fehérváriak (visszacserélték a kezdő játékosokat) és a fej-fej melletti harcból ők kerültek ki győztesen.

A mérkőzésen mutatott hozzáállással és akarattal nem volt probléma részünkről és ígéretes, hogy Kovács Zoltán is már végig a pályán tudott lenni sérülése után.

Bagó László vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után: ,, A jobb csapat nyert. A harmadik szettben volt ugyan lehetőségünk, de a Fehérvár rendezte sorait és lezárta a mérkőzést.”

NBI Liga Alapszakasz

MÁV Előre SC-Foxconn – MEAFC-Miskolc  3:0

MEAFC-Miskolc: Kozsla, Csizmadia, Kovács, Simkó, Lipatov, Menchuk Csere: Karóczi (liberó), Szántai (liberó), Berkes, Orosz, Pallós, Bubenkó

A bajnokság soron következő fordulójában pénteken Dabasra látogat csapatunk, ahol az U17-es válogatott lesz az ellenfél. Ezen a mérkőzésen nem is lehet más a cél, mint a három pont elhozatala.