Röplabda NB2,  Röplabda szakosztály

Maratoni csatában győztük le a DEAC U21 csapatát

Szombaton Debrecenben látogatott NBII-es röplabdacsapatunk. Kovács Zoltán együttese a DEAC U21-es csapatával mérkőzött meg.

Borítékolható volt, hogy a két csapat remek mérkőzést fog játszani egymás ellen, ez így is lett. Az első felvonást a hazaiak nyerték 26:24 arányban. Majd a második felvonás szintén nagy csatát hozott, amely végén most mi örülhettünk 24:26 ide.

A harmadik szett ismét szoros játékot hozott, remek labdamenetekkel, amely végén a DEAC örülhetett 25:23 arányban. Ekkor már azt gondolhatta a hazai csapat, hogy zsebben van a győzelem, de Kovács Zoltán csapata rázott egyet magán és magasabb fokozatra kapcsolt. Ennek meg is lett az eredménye 21:25 ide.

A mindent eldöntő ötödik játszmában jobban sikerült játékosainknak a koncentrálás és óriási csatában 14:16 arányban nyerték meg azt és vele a mérkőzést is.

Kovács Zoltán vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után: ,, Nehéz mérkőzésre számítottam, az is lett, egy jó fizikummal rendelkező Debrecent sikerült legyőzni. Támadásban gyengélkedtünk de a nyitásfogadásunk nagyon jól működött valamint a megbeszélt taktika betartásával egy nagyon szép és értékes győzelmet arattunk.”

NBII-U21 ,,C” csoport

DEAC U21 – MEAFC-Miskolc NBII    2:3

MEAFC-Miskolc NBII: Tóth, Oláh, Gudász, Paranai, Kormos, Komáromi, Zvara, Firtkó, Bányai, Miklós, Jerszi,

Ezzel a győzelemmel a kilenc csapatos csoport negyedik helyét foglalja el csapatunk. A soron következő fordulóban szombaton Gyöngyösre látogat csapatunk. A mérkőzés 16 órától fog kezdődni.