Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Arany érmet szereztünk

Mindkét U13-as csapatunk pályára lépett a vasárnapi napon a Dunszt Ferenc U13 OMB II. osztály első tornáján.

Az Obbágy Zsuzsanna által edzett MEAFC-Miskolc Debrecenbe látogatott míg a Bártfai Krisztián által irányított MEAFC-Felsőzsolca Dágon vendégszerepelt.  Sajnos mindkét csapat kevesebb létszámmal tudott részt venni a tornákon a sok megbetegedés és sajnálatos karanténok miatt. Azonban csapataink így is nagy reményekkel vágtak neki a vasárnapi napnak.

A Debrecenben szereplő csapatunk mindhárom mérkőzést magabiztosan hozta. Előbb a VRC Kazincbarcika csapatát verték 3:0 arányban majd a GLP Nyíregyházát szintén ilyen arányban verték meg. A házi gazda csapattal már szorosabb volt a mérkőzés, de végül ott is 2:1 arányban sikerült győzedelmeskedni és így megnyerni a tornát is.

Obbágy Zsuzsanna vezetőedző nyilatkozata a tornáról: ,,Egész nap a srácok nagyon motiváltak voltak, akarták a győzelmet. Minden mérkőzést sikerült megnyerni, külön öröm, hogy a rendkívül nehéz DEAC elleni párharcból mi kerültünk ki győztesen. Örülök, hogy akik életük első tornáján szerepeltek ők is évezték a játékot és ügyesek voltak. Gratulálok a csapatomnak a torna győzelemhez.”

Dunszt Ferenc U13 OMB II. osztály

MEAFC-Miskolc – VRCK  3:0

GLP Nyíregyháza – MEAFC-Miskolc 0:3

MEAFC-Miskolc – DEAC  2:1

MEAFC-Miskolc: Deák Levente, Kerékgyártó, Csibi Martin, Berta Áron, Bodnár Kristóf Tamás, Jakó Noel, Szabó Olivér Ákos, Bari Bence