Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Két győzelem a hazai tornán

Vasárnapi napon hazai környezetben került megrendezésre a dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I. osztály soron következő tornája. Csapatunk ellenfelei a Kistext SE és a TFSE-Neumann együttesei voltak. Varga László tanítványai magabiztosan játszottak mindkét mérkőzésen így sikerült meg is nyerni azokat.

Varga László vezetőedző nyilatkozatai a mérkőzések után:

MEAFC-Miskolc – Kistext SE  3:0

,,Nagy elszántsággal és komoly tervekkel léptünk pályára. Ezért fontos volt a folyamatos koncentráció és odafigyelés. Örülök neki, hogy a fiúk jól érezték magukat a pályán, és maguk mögött hagyták a magasabb korosztályban jelentkező nehézségeket. Jó volt látni, hogy mindenki a tudása legjavát akarta és tudta adni a mai játékhoz. Köszönjük a játékot a KISTEXT csapatának!”

MEAFC-Miskolc – TFSE Neumann 3:0

Stabilan, jó hangulatban játszottunk. Örömömre szolgál, hogy az eddigiekben kevesebb szerepet kapó játékosok is pályára tudtak lépni, és felvették a mérkőzés ritmusát. Gratulálok a mai teljesítményükhöz! Köszönjük a játékot a TFSE-Neumann csapatának!

MEAFC-Miskolc U19: Tamás, Sztupjár, Faragó, Pejkó, Bendik, Gombkötő, Szabó, Szabad, Vad, Tordai, Polanen, Komjáthi

Ezekkel a győzelmekkel csapatunk a 15 csapatos bajnokság negyedik helyét foglalja el a tabellán. A soron következő forduló december 19-én lesz szintén hazai környezetben az egyetemvárosban lévő E/4-es kollégium tornatermében.