Röplabda NB2,  Röplabda szakosztály

Zsinórban az ötödik győzelmet arattuk

Szombaton a Gyöngyösön folytatódott a bajnokság NBII-es röplabdacsapatunknak.

A mérkőzésre Kovács Zoltán csapata nagy önbizalommal érkezett hiszen négy mérkőzést nyertek megzsinórba ezelőtt és Gyöngyösön az ötödikre készültek.

Az első szett szoros csatát hozott a csapatok bemutatták a röplabda minden szépségét. A végjátékban egyetemistáink tudtak jobban koncentrálni így 24-26 arányban hozták is ezt az etapot. A második felvonásban továbbra is kiélezett csata folyt, de itt is sikerült végig koncentráltan játszani így 19-25 arányban ezt a játékrészt is a MEAFC nyerte.

A harmadik felvonásra sem hagyott alább a lendült és Tóthék remek megoldásokkal lépdeltek előre az ötödik győzelem felé. Sikerült végig ráerőltetni az akaratot az ellenfélre így 18-25 arányban megnyerték ezt a szettet is és vele a mérkőzést is.

Kovács Zoltán vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után: ,, Nagyon örülök a zsinórban 5. győzelmünknek, kezdünk csapattá érni. Színvonalas mérkőzést játszottunk, a Gyöngyös csapatával.”

NBII-U21  ,,C” csoport

Gyöngyösi RSE – MEAFC-Miskolc NBII 0:3

MEAFC-Miskolc NBII: Tóth, Jerszi, Oláh, Paranai, Gudász, Komáromi  Csere: Bubenkó (liberó), Miklós, Ivancsó, Bányai, Demeter

A bajnokság következő fordulójában hazai pályán fogadják a srácok a második helyezett Eszterházy SC-t. A mérkőzés az egyetemi Körcsarnokban kerül megrendezésre szombaton 17 óra 30 perctől. A mérkőzésre védettségi igazolvánnyal és szájat eltakaró maszkban lehet belépni.