Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Ezüstérem az első tornán

U12-es röplabda csapatunk első ízben vett részt tornán az idei szezonban.

Ebben a korosztályban első ízben neveztünk csapatot így nagy reményekkel és izgatottan vártuk milyen is lesz az első szereplés. Nyírbátorba látogattak Obbágy Zsuzsanna és Bártfai Krisztián tanítványai a szombati napon.

A nap első mérkőzésén a házigazda Báthory DSE-vel mérkőztek fiaink. Küzdelmes mérkőzésén végül 1-1 lett a végeredmény. Ebben a korosztályban 2×25 pontig játszák a mérkőzéseket és aki ezek alatt a szettek alatt több pontot ér az nyeri a mérkőzést. Így összesítésben 48-37 arányban nyertük meg ezt a mérkőzést.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelése a mérkőzés után: ,,A korai kelés ellenére, kicsit álmosan, de nagyon összeszedetten szoros első szettet játszottunk aztán a fiúk a második szettre felébredtek és győzedelmeskedtek életük első megmérettetésén. Gratulálok a Nyírbátor csapatának és köszönjük a színvonalas rendezést és a bőséges vendéglátást!”

A nap harmadik mérkőzésén a Lőrinc 2000 SE csapatával mérkőztek fiatal röplabdázóink. Itt sajnos az ellenfélnek sikerült jobban a koncentráció így 2-0 arányban maradtunk alul.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelése a mérkőzés után: ,, Az első szettet nagy harcban, de lelkesen hozta a Lőrinc 2000 SE csapata, majd a fiaink a második szettre kicsit elfáradtak, de becsületesen állták a sarat. Gratulálok a Lőrinc 2000 SE csapatának! Szép volt!!!”

A nap utolsó mérkőzésén a Jászberényi RK már nem áll ki így a szabályok értelmében 2-0 arányban azt a mérkőzést a mi fiaink nyerték.

Így összesítésben életük első U12-es tornáján ezüstéremmel térhettek haza.

MEAFC-Miskolc U12: Csibi Martin, Kiss Balázs, Urbán Zétény, Deák Levente, Linder Milán, Illés Dominik

Edzők: Obbágy Zsuzsanna, Bártfai Krisztián