Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

U21: Vereség a Szolnok ellen

A mögöttünk hagyott szombaton U21-es csapatunk az NBII-U21 ,C” csoport soron következő fordulójában a listavezető Szolnokhoz látogatott. A házigazda csapat a bajnokságban még szettet sem veszített így tudni lehetett, hogy nem vár könnyű mérkőzés Varga László tanítványaira. Az első szettben még érezhető volt a megilletődöttség játékosainkon azonban a második és harmadik szettben sikerült megizzasztani a hazai csapatot. Azonban a győzelmet nem sikerült megszerezni a tapasztaltabb Szolnokkal szemben.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzés után: ,,  Az első felvonásban kissé ijedten, bizonytalanul és sok hibával kezdtünk, de ahogy haladtunk előre úgy váltunk egyre magabiztosabbá és bátrabbá. A második és harmadik felvonásokban kifejezetten jól működtek együtt a fiúk és szorosan tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel, láthattunk több parádésabb labdamenetet is. Bár a győzelmet nem sikerült megszereznünk, azért voltak biztató jelek és megoldások, amik a fiúk fejlődését mutatja. Gratulálok a Szolnoki SPC csapatának!”

NBII-U21 ,,C” csoport

Szolnoki SPC – MEAFC-MiskolcU21  0:3

MEAFC-MiskolcU21: Sztupjár, Faragó, Szabó, Tordai, Vad, Polanen Cserék: Komjáthi (liberó), Pejkó, Wolf, Tamás

Nincs megállás fiataljaink számára ismét egy nehéz mérkőzésen kell bizonyítani. Szombaton 16 óra 30 perctől Kazincbarcikán lépnek pályára az Irinyi János tornacsarnokban.