Labdarúgó szakosztály

Hétfőn este kezdődik az NBII-es Futsal Bajnokság „tavaszi” szezonja.

Továbbjutás a Kupában, a Bajnokságban továbbra sem megy.

Nem sikerült az utolsó két mérkőzés a bajnokságban. A Nyírség ellen esélyesként léptünk itthon pályára, de sajnos az utolsó pillanatokban eltékozoltuk 3-1-es előnyünket, így 3-3-ra végeztünk.

Ezután idegenbe utaztunk megyei rangadóra Mádra. A mérkőzés első félidejében már 4-1-re is vezettünk, de sajnos nem sikerült megtartanunk az előnyünket, a végén 7-5 arányban alul maradtunk.

A két mérkőzés között léptünk pályára a Magyar Kupában. Kissé tartalékosan utaztunk el a Kincsen Lovaspark gárdájához. Az első játékrészben 2-0-s előnyre tettünk szert. A második félidőben sikerült tartanunk előnyünket, 5-2-re sikerült győznünk. Ezzel a második fordulóban fogadhatjuk a sokszoros magyar bajnok, BL-résztvevő Szombathelyi Haladás csapatát.

A bajnokságban kezdődik a második kör. Hétfőn este 20:30-kor az UFO-ban fogadjuk a Nyíregyházát. Az első mérkőzésünkön szoros 6-5-ös vereséget szenvedtünk. Ekkor még nem tudhattuk, hogy most mi sereghajtóként látjuk vendégül a tabellát vezető nyíregyháziakat. A csapatból mindenki hadrafogható, így reális esélyünk van egyenlő ellenfeli lenni a listavezetőnek.

Várunk minden érdeklődőt, a belépés DÍJTALAN! Maszk használata kötelező! Hajrá MEAFC!