Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

Erre a mérkőzésre lehet építkezni

A Buzek László U17 OSB II. osztály Alapszakaszának 2021-es utolsó tornáján Budapesten szerepelt fiú röplabdacsapatunk múlt vasárnap.

A sorsolás érdekessége, hogy Bacsó István tanítványai egy mérkőzésre utaztak fel a fővárosba, ahol is a Pécs csapatával mérkőztek meg. Egy izgalmas, fordulatokkal teli mérkőzést játszott a két csapat, ahol végül a pécsieknek sikerült megszerezni a győzelmet 3:1 arányban.

Bacsó István vezetőedző értékelése a mérkőzés után: ,, Izgalmas és szoros mérkőzésnek voltunk részesei. A nyitásokon kell még javítani és egy-egy állásba nem beragadni. Dolgozunk tovább. Gratulálok a csapatnak! Szépen dolgoztak!”

Buzek László U17 OSB II. osztály Alapszakasz

PTE-PEAC – MEAFC-Miskolc  3:1

MEAFC-MiskolcU17: Fábián, Farkas, Bálint, Mitruska, Kormos, Kis  Csere: Jáborcsik (liberó), Repei (liberó), Bártfai, Gál, Hornyák

2021-ben U17-es korosztályunknak ez volt az utolsó tornája, azonban még nincs itt az ideje a pihenésnek. Hiszen többen szerepelnek az U15-ös csapatban is nekik most vasárnap Budapesten lesz az év utolsó tornája ahol előbb a Veszprémmel majd a MALÉV SC-vel mérkőznek meg.