Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Magabiztos győzelem hazai pályán!

Pénteken este hazai környezetben fogadta NBI-es röplabdacsapatunk a GLP Nyíregyháza együttesét a bajnokság soron következő fordulójában. A mérkőzés előtt Bagó László vezetőedzőnk elmondta, hogy a győzelem az elvárás ezen az összecsapáson.

A mérkőzés első felvonásában már hamar sikerült nagy előnyt elérni csapatunknak. Szép támadásokat és remek befejezéséket láthattak a kilátogató nézők. Nem volt vitás, hogy az első szettet csapatunk nyeri. 25:17

A következő két szettben hasonló volt a forgatókönyv, mint az elsőben. Csapatunk végig kontroll alatt tartotta a mérkőzést és sikerült ezzel megnyerni azt. A második szettet 25:19 míg a harmadik etapot 25:17-re.

Bagó László vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után: ,, Magabiztosan hoztuk a mérkőzést. A téli szünet előtt ránk fért ez a győzelem. Köszönjük szurkolóinknak a lelkes biztatást.”

NBI Liga Alapszakasz

MEAFC-Miskolc – GLP Nyíregyháza  3:0

MEAFC-Miskolc: Lipatov, Kozsla, Csizmadia, Menchuk, Kovács, Berkes  Csere: Karóczi (liberó), Szántai (liberó), Orosz, Pallós, Surányi, Bubenkó, Simkó

A 2021-es évben ez volt felnőtt csapatunk utolsó mérkőzése. A bajnokság január 15-én folytatódik amikor is az egyetemi körcsarnokban fogadjuk a Rákosmente Party Co csapatát. Az összecsapás 18 óra 30 perctől fog kezdődni.