Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Aranyérem a budapesti tornán

Vasárnap Budapesten szerepelt a Dunszt Ferenc U13 OMB II. osztály következő tornáján a MEAFC-Felsőzsolca U13-as röplabdacsapatunk.  Bártfai Krisztián fiainak három mérkőzést kellett lejátszani azon a napon. A mérkőzéseken a srácok remek teljesítményt nyújtottak így a nap végén torna győzelemnek örülhettek.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-FELSŐZSOLCA- MAFC-BME  3:0.

Bő három hónap után kezdünk teljes csapattá kovácsolódni. Szép nyitásokkal és alázatos játékkal egy nagyon jó játékot tudhatunk magunk mögött! Gratulálok fiuk! Gratulálok a MAFC csapatának is!

MEAFC- FELSŐZSOLCA- VRCK  2:1.

Gyönyörű nyitásokat és szép labdameneteket láthattunk a srácoktól! Szépen bevédekezték a pálya teljes területét! Úgy gondolom mindkét csapat részéről egy élvezetes és jó hangulatú meccset láttunk. Gratulálok a fiúknak és a VRCK csapatának is!

MEAFC- FELSŐZSOLCA- RAÖK Kék  3:0

Sajnos az ellenfél nem tudott részt venni a tornán, pedig jó lett volna megküzdeni a kaposvári csapattal.

MEAFC-Felsőzsolca: Tóth Máté, Vécsi Levente, Nagy Patrik, Dubabér Ákos Máté, Horváth Máté, Gadnai Lóránd, Linder Milán, Illés Dominik, Bártfai Botond, Bártfai Marcell, Kovács Ábel, Kiss Balázs

A tornán külön díjat kapott remek teljesítménye miatt Vécsei Levente.

Ezzel a tornagyőzelemmel felsőzsolcai csapatunk a tabella második helyén zárja 2021-et. Őket csak saját csapatunk a MEAFC-Miskolc előzi meg köszönhetően, hogy egyel több mérkőzést játszottak.