Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Aranyérem a kecskeméti tornán

Hasonlóan a felsőzsolcai csapatunkhoz másik U13-as csapatunk is vasárnap játszotta le a 2021-es év utolsó tornáját Kecskeméten. Gyerek röplabdásaink három mérkőzést játszottak le és nyertek meg szett veszteség nélkül.

Obbágy Zsuzsanna vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

 Veszprém RK – MEAFC-Miskolc 0-3

Izgalmas mérkőzéssel kezdtük a tornát a velünk szemben álló Veszprém RK játékosai ellen. A mérkőzés alatt külön öröm volt számomra, hogy mind az első, mind a második sorunk szépen helyt állt. Az első és harmadik szettet magabiztosan nyertük. A második szettet izgalmas végjátékkal 29-27-re sikerült lehoznunk. Köszönjük a Veszprém RK csapatának a jó játékot!

KESI B – MEAFC-Miskolc 0-3

A KESI B csapata ellen magabiztos játékkal 3-0-ra sikerült győznünk. Játékosaink élvezték a játékot, szépen játszottak, összejátszottak, váltogatták a különböző támadásbefejező megoldásokat. A pontelőny ellenére nem bízták el magunkat, a mérkőzés végét jelző sípszóig koncentráltak és szép eredménnyel zártuk a meccset. Köszönjük a KESI B csapatának a jó játékot!

MEAFC-Miskolc – Pénzügyőr 3-0

A torna harmadik ellenfele számunkra a Pénzügyőr csapata volt. Az egész napos küzdelem végére a legnagyobb gondot mindig azt jelenti, hogy fejben elfáradnak a játékosaink, nehezebben tudnak koncentrálni. Szerencsére ebben is fejlődtünk, most jobban oda tudtak figyelni, mint eddig. Ismét élményjátékot játszottak a srácok. Élvezték, hogy röplabdázhatnak, hogy megmérettethetik magukat. A második szett szorosabbra sikerült a sok nyitásrontás miatt. Ez volt a legnagyobb hiányossága játékunknak, edzéseken a nyitások pontosításán tovább kell majd dolgoznunk. Köszönjük a Pénzügyőr csapatának a jó játékot!

MEAFC-Miskolc: Deák Levente, Csibi Martin, Berta Áron, Takács Bálint, Bodnár Kristóf, Jakó Noel Konecsni Benedek, Szabó Olivér, Bari Bence

Vezetőedző: Obbágy Zsuzsanna

Másodedző: Jakó Imre

Ezzel a torna győzelemmel a másodosztály tabella első helyén mehet téli szünetre csapatunk.