Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Magabiztos győzelem hazai pályán

A szombati napon hazai környezetben fogadta U21 férfi röplabda csapatunk a bajnokság soron következő fordulójában az Eszterházy SC U21-es együttesét. A két csapat már találkozott egymással a bajnokság során, ahol magabiztos játékkal sikerült megverni az egri fiatalokat. Így nem is lehetett más célja Varga László csapatának, mint a hárompont begyűjtése.

A mérkőzésen folyamatosan csapatunk diktálta a tempót és esélyt sem adott a vendég együttesnek. Remek játékkal és nagy lendülettel játszottak végig játékosaink így a győzelem abszolút megérdemelt.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzés után: ,, Jó hangulatú, de mégis fegyelmezett mérkőzés volt. Sikerült több az edzéseken gyakorolt játékelemet is élesben kipróbálni és több olyan játékosnak is lehetőséget biztosítani a játékra akik eddig nem vagy csak keveset szerepelhettek. Voltak kisebb helyezkedési és koncentrációs hibáink ezek kijavításán fogunk dolgozni a jövőben. Köszönjük a játékot az Eszterházy SC U21 csapatának!”

NBII-U21  ,,C” csoport

MEAFC-MiskolcU21 – Eszterházy SC U21   3:0

MEAFC-MiskolcU21: Szabó, Sztupjár, Polanen, Tordai, Faragó, Vad  Csere: Komjáthi (liberó), Wolf, Hordós, Gombkötő, Tamás

U21-es csapatunkra még egy kemény mérkőzés vár hiszen NBII-es csapatunk ellen mérkőznek majd meg. A mérkőzés kedden este 20 óra 40 perckkor kezdődik az egyetemi körcsarnokban. A mérkőzésre védettségi igazolvány és szájmaszk használata kötelező. A belépés ingyenes.