Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

MEAFC-Újpest csúcsrangadó a Körcsarnokban

A férfi kosárlabda NB I/B Zöld-csoportjának január 14-i, pénteki rangadóján a MEAFC-Miskolc az Újpest Megyeri Tigrisek együttesét fogadja az Egyetemi Körcsarnokban.

A házigazda miskolciak remek formát mutatnak az elmúlt időszakban, melyet a zsinórban elért 7 győzelem és a tabellán elfoglalt harmadik pozíció bizonyít. Az aktuális ellenfél a nagyszerű erőkből álló, jelenleg a bajnokságban a második helyen tanyázó Újpest Megyeri Tigrisek. A fentiek ismeretében pénteken, 17.30-tól egy nagyon komoly összecsapás várható az Egyetemi Körcsarnokban.

Visszavághatnak és előzhetnek

  •  Mondanom sem kell, hogy kőkemény, férfias küzdelemre, igazi kosárcsemegére számíthatnak a sportbarátok – fogalmazott dr. Fazekas Csaba, a MEAFC-Miskolc szakosztályvezetője. – Ősszel, Újpesten hazai győzelem született, így fűtheti a visszavágás vágya a miskolciakat, akik győzelmükkel akár meg is előzhetnék pénteki ellenfelüket a tabellán. Az alapszakasz végkimenetele szempontjából kulcsfontosságú találkozón mindkét gárdának csakis a győzelem lehet a célja. Szurkoljunk együtt, hogy a lefújáskor a miskolci játékosok emelhessék magasba a kezüket! Töltsük meg a lelátókat és „hajszoljuk” győzelembe a MEAFC-Miskolcot!

Váczi Péter, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője: – Jelenlegi formánk alapján, talán kimondhatjuk, hogy a bajnokság egyik csúcsrangadója lesz pénteken. A két csapat jól ismeri egymást, így nüanszok dönthetnek a találkozó végkimeneteléről. Nem kérdés, hogy a srácok mindent bele fognak tenni a mérkőzésbe, lelkes szurkolóink előtt szeretnénk győztesen elhagyni a parkettet!