Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Nyerni kell nincs mellé beszéd!

Szombaton 18 óra 30 perckor az egyetemi körcsarnokban fogadja NBI-es röplabda csapatunk a liga újonccsapatát a Rákosmente RC-t. A két együttes még nem találkozott egymással a szezonban, sőt korábban sem így mindenképp izgalmas és érdekes találkozóra van kilátás.

Bagó László

Bagó László együttesének nem is lehet más célja hazai pályán, mint a győzelem. Rutinos mesterünk az alábbi gondolatokat fogalmazta meg a mérkőzés előtt- ,, A téli szünet utáni első mérkőzésére készülünk. A tervezett heti edzésprogramunk sajnos felborult, edzőmérkőzéssel szerettük volna játékba és formába lendíteni a fiúkat. Először a VRCK U21-es csapatával beszéltünk le egy meccset mely technikai okokból meghiúsult, majd Debrecenbe nem tudtunk elutazni, mert betegséghullám csapta fel fejét. Bízom benne, hogy szombaton mindenki játékra tud jelentkezni. A nehézségek ellenére, hazai pályán csak a győzelem az elfogadható eredmény, ennek megfelelően mindent meg fogunk tenni a három pont itthon tartása érdekében. A rutinos játékosaink edzéshiány mellett is képesek lesznek a szükséges teljesítmény leadására. Nincs mese a fogakat össze kell szorítani, hajtani, küzdeni, koncentrálni a meccslabda beütéséig.”

Hajtós, küzdelmes mérkőzésre számít Kovács Zoltán szélsőütőnk is. Így vélekedik a sok csatát megélt a magyar válogatottban négyszer pályára lépő játékos :,, Kiélezett színvonalas mérkőzést várok. Fiatalabb tehetséges játékosokból álló együttes a Rákosmente. Eddig a bajnokságban több elvárt győzelmet szalasztottunk el, ezekből a kudarcokból tanulva igyekszünk jól és eredményesen játszani. Küzdésből nem lesz hiány, igyekszünk türelmesen, megfontoltan élvezettel röplabdázni.”

A belépés díjtalan. A mérkőzést védettségi igazolvánnyal és szájmaszkban lehet megtekinteni.

A mérkőzés élőben közvetítjük youtube csatornánkon!