Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Nagy csata várható, de győzni kell ismét!

NBI-es férfi röplabdacsapatunk ismét az egyetemi körcsarnokban lép pályára péntek este 19 óra 30 perctől ezúttal a Szolnoki RK lesz Csizmadiáék ellenfele.

A két gárda mérkőzései mindig feszült hangulatban és igazi csatározásban zajlanak le. Ahogy az már lenne szokott megkértük Bagó László vezetőedzőnket, hogy mondja el mit gondol a mérkőzés előtt, mi lehet a győzelem kulcsa majd:,, Az elmúlt két mérkőzésen úgy játszottak a fiúk ahogyan azt a szezon elején elterveztem. Főleg védekezésben akadnak kijavítani való hibák, de az összképet tekintve elégedett voltam. Csapatként indultunk harcba, egymást segítve vészeltük át a hullámvölgyet, amelyből most csak egy volt az első szettben. Utána esélyt sem adva röplabdáztunk. Kulcsmomentum, hogy a fiatal feladónk felnőtt a feladathoz, megérett komolyabb feladatok ellátására is. Sok időbe tellett az Összecsiszolódás, bízom benne, hogy az elhullajtott pontok ellenére beérünk az első négybe. Ehhez nagyon fontos mérkőzés lesz a Szolnok ellen. Legfőbb riválisunk ebben a küzdelemben. Hasonló képességű csapat, egy kiélezett vígjátékokkal tarkított meccsre számítok.

Csizmadia János centerünk is megosztotta véleményét a mérkőzés előtt. Így vélekedik a VRC Kazincbarcikával 2012-ben bajnoki bronzérmet szerzett rutinos játékos: ,, Nagyon szoros és kiélezett mérkőzésre számítok, hiszen a tabellán ők követnek minket jelenleg. Jól ismerjük őket és náluk is vannak rutinos és fiatal játékosok is, de remélem magasságbeli fölényünket tudjuk majd ellenük érvényesíteni. Ha az előző mérkőzés lendületét is magunkkal tudjuk vinni, akkor biztos jó játékra számíthatunk.”

Minden kedves szurkolót szeretettel várunk. A mérkőzésre a belépés ingyenes azonban védettségi igazolvány és szájmaszk használata kötelező.