Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Felsőzsolcai csapatunk újabb arany a bajnokságban

A mögöttünk hagyott vasárnap Budapesten lépett pályára másodosztályú U13-as röplabda csapatunk Felsőzsolcáról. A tornán a házigazda Pénzügyőr SE mellett a MÁV Előre Székesfehérvárral és a GLP Nyíregyházával mérkőztek meg. Mindhárom mérkőzést sikerült megnyerni így a végén Bártfai Krisztián tanítványai az aranyéremnek örülhettek.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-FELSŐZSOLCA – GLP NYÍREGYHÁZA     2:1.

Az első szettet a Nyíregyháza csapata nyerte egy szoros csatában, viszont a fiaim motiváltságának köszönhetően hozták a következő két szettet. Gratulálok fiúk, és gratulálok a GLP- NYÍREGYHÁZA csapatának is.

MÁV ELŐRE AKADÉMIA ,,B” – MEAFC- FELSŐZSOLCA  3:0

Az első nyert szett után a fiúk egy kicsit leengedtek, de a harmadik szettre összeszedték magukat és hozták a meccset! Gratulálok fiúk, és külön nagy gratuláció a MÁV csapatának, mivel 4 fővel gyönyörűen teljesítettek!

MEAFC- FELSŐZSOLCA – PÉNZÜGYŐR SE   2:1

Horváth Máté

A gyenge első szett után minimális nyitásrontással nagy előnnyel hoztuk a második szettet. A harmadik szettre mindkét csapat felszívta magát, így egy nagyon szoros, izgalmas és szurkolással teli nagy csatában tudtunk győzedelmeskedni! Óriási gratuláció mindkét csapatnak és külön köszönjük a szervezést és vendéglátást a PÉNZÜGYŐR SE csapatának!

MEAFC-Felsőzsolca: Kovács Ábel, Regős Zétény, Vécsei Levente, Nagy Patrik, Dubabér Ákos Máté, Kiss Balázs, Urbán Zétény, Horváth Máté, Gadnai Lóránd, Linder Milán, Illés Dominik, Bártfai Ákos

Külön öröm, hogy Horváth Máté játkosunk különdíjban részesült nagyszerű teljesítménye miatt.

Ezzel az torna győzelemmel felsőzsolcai csapatunk továbbra is a tabella második helyén szerepel a másik csapatunk mögött.