Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

U13: Újabb aranyéremet szereztünk a bajnokságban és továbbra is vezetjük a tabellát!

Szombaton Budapesten szerepelt fiú másodosztályú U13-as csapatunk, ahol három mérkőzést játszottak Obbágy Zsuzsanna tanítványai. Mindhárom mérkőzést sikerült megnyerni szett veszteség nélkül.

Obbágy Zsuzsanna vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Miskolc – PTE PEAC 3-0

A tornát a pécsi csapat ellen kezdtük. Az első meccs izgalma, az ismeretlen pálya és a játékosok figyelmetlensége okozott némi hibát játékunkban, azonban így is végig uralni tudtuk a mérkőzést. A szetteket fölénnyel nyertük: 25-7, 25-13, 25-2. Köszönjük a PTE-PEAC csapatának a játékot!

HAJTA SE – MEAFC-Miskolc 0-3

A Hajta SE csapata ellen az első szettben nagy pontkülönbséggel sikerült nyernünk, de a 2. és 3. szettet is szép eredménnyel zártuk. A játékosoktól azt kértem, próbálják meg variálni a támadás befejezési megoldásokat és alkalmazzák a tanultakat. Ezt sokszor sikeresen meg is tették, szemmel látható fejlődésük. Szettek: 25-2, 25-11, 25-13. Köszönjük a Hajta SE csapatának a játékot!

MEAFC-Miskolc – MAFC-Németh László 3-0

A torna harmadik ellenfele a házigazda MAFC-Németh László csapata volt számunkra. Bár itt is nagy pontkülönbséggel tudtuk nyerni a szetteket, egy-két játékosnál látszott, hogy a nap végére mind fizikálisan, mind szellemileg elfáradtak. Így adott, hogy a következő edzéseken min kell dolgoznunk.  A szettek: 25-7, 25-7, 25-8. Köszönjük a MAFC-Németh László csapatának a játékot és a szervezést!

Összességében sikeres tornán vagyunk túl, ahol a mérkőzések lehetőséget nyújtottak a fiúk számára, hogy gyakorolják a tanultakat. A fejlődés látható, de kiütköztek a hiányosságok is, amiken a következő edzéseken dolgozni fogunk. A torna legjobb játékosa csapatunkból Jakó Noel lett, aki nemcsak megbízható, kimagasló teljesítményével járult hozzá csapatunk sikeréhez, hanem a csapatkapitányi feladatokat is ellátta.

MEAFC-Miskolc U13: Jakó Noel, Bari Bence, Deák Levente, Csibi Martin, Berta Áron, Takács Bálint, Bodnár Kristóf

Vezetőedző: Obbágy Zsuzsanna, Másodedző: Jakó Imre