Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Hiányzott a küzdőszellem most!

Szombaton a férfi NBII-U21 ,,C” jelű csoportjában hazai pályán szerepelt U21-es röplabdacsapatunk. A vendég a Debreceni Egyetem U21-es gárdája volt. A két csapat előző mérkőzése Debrecenben igazi szoros csatát hozott, azonban ezen a találkozón a DEAC jobb teljesítményt nyújtott így 3:0 arányban nyert.

Varga László vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után: ,, A csalódottság mellett csak a haragom és a tehetetlenségem nagyobb. A játék folyamán sem taktikailag, sem technikailag nem volt a csapat jelen a pályán. A győzni akarásért való küzdőszellemnek és akaratnak még csak halvány nyomát sem lehetett a pályán megtalálni. Az önfejűség és nemtörődömség nem csapatsportba való, ezeknek a szemléleteknek a gyors törlésén és a csapategység újraépítésén kell dolgoznunk, hisz már nem sok van hátra a szezonból és ha jó eredményt szeretnénk elérni azt csak közös erővel tudjuk megtenni! Gratulálok a DEAC csapatának!”

NBII-U21 ,,C” csoport

MEAFC-Miskolc U21 – DEAC U21  0:3

MEAFC-MiskolcU21: Sztupjár, Szabó, Vad, Polanen, Faragó, Tordai Csere: Komjáthi (liberó). Tamás, Pejkó, Gombkötő

U21-e csapatunknak nincs megállás, hiszen a hétvégén dupla fordulót játszanak. Szombaton 16 órán Gyöngyösön szerepelnek majd vasárnap ugyancsak idegenben lépnek pályára Egerben 15 óra 30 perctől.