Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Kemény ellenfél vár ránk!

A férfi röplabda NBI ligában szereplő csapatunk remek sorozatot tudhat maga mögött. Hiszen a legutóbbi négy bajnokiját sikerült megnyerni Bagó László legénységének. A bajnokság soron következő fordulójában Szegedre látogat csapatunk. A házigazdák remek szezont futnak hiszen jelenleg a tabella harmadik helyén helyezkednek el megelőzve együttesünket.

Ahogy az már lenni szokott megkérdeztük Bagó László vezetőedzőnket mondja el mire számít a hétvégi bajnokin: ,,A tabella első három helyezettje a nyáron jelentősen megerősítette a keretét, ennek megfelelően elhúztak a többi csapattól. A rájátszást figyelembe véve, az egyértelmű célunk az alapszakasz negyedik helyének az elérése. Ennek érdekében szeretnénk pontot, pontokat elcsenni az esélyesebb Szeged otthonában. A játékunk folyamatosan fejlődik, amit mutat az elmúlt négy fordulóban aratott győzelmünk is. Ismerjük és elismerjük az ellenfelet, de ha a tudásunk legjavát adjuk, elkerüljük a hosszú hullámvölgyeket és a végjátékokban fenn tudjuk tartani a kellő koncentrációt, akkor okozhatunk meglepetést.”

Ugyancsak hasonló véleményen van Kozsla Ádám csapatunk oszlopos tagja hiszen már a szakosztály kezdeti lépéseinél is itt volt. Nem mellesleg pedig magyar bajnoknak és kupagyőztesnek vallhatja magát.

,, A hétvégi idegenben rendezett szegedi meccsen a kilátogatók egy izgalmas mérkőzésre számíthatnak. Csapatunk sokat erősödött a tavalyi évhez képest a légiósok érkezésével és sikerült megtalálnunk a legoptimálisabb felállásunkat is, aminek segítségével a Szolnokot letudtuk győzni. A fogadóirodáknál nem mi számítunk a mérkőzés esélyesének, de nem fogjuk könnyen adni a 3 pontot. Sőt, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a pályát mosollyal az arcunkon és 3 vagy akár 2 ponttal a zsebünkben hagyjuk el. A győzelemre csak akkor lesz esélyünk, ha az edzésen gyakorolt taktikai elemeket betartjuk és nyomás alá tudjuk helyezni a másik csapatot a nyitásainkkal, így megkönnyítve a sáncmunkánkat.”

A mérkőzés szombaton 17 órától kezdődik Szegeden a József Attila Általános iskolában. Terveink szerint a mérkőzést élőben közvetítjük youtube csatornánkon!