Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

A listavezető érkezik a körcsarnokba, de nem feltartott kézzel fogadjuk!

NBI-es férfi röplabda csapatunk szombaton 18 óra 30 perctől hazai pályán fogadja a bajnokságot vezető MÁV Előre SC-Foxconn csapatát. A találkozó esélyese a bajnoki tabellát vezető vendég együttes lesz, de nem feltartott kézzel fog játszani csapatunk. Hiszen Bagó László csapata remek formában várhatja ezt az összecsapást az elmúlt 5 bajnoki mérkőzést sikerült megnyerniük. Legutóbb óriási bravúrt elérve a Szeged otthonában. 

Így vélekedik a vezetőedzőnk a mérkőzés előtt: ,, A héten az NBI éllovasa látogat hozzánk, ennek megfelelően a –nyáron alaposan megerősödő- MÁV az összecsapás esélyese. Az utolsó bajnoki vereségünket éppen Fehérváron szenvedtük el. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, mi sokkal egységesebbek lettünk, meccsről meccsre jobban játszunk. Nagyon jó szériában vagyunk, sorozatban nyertünk öt bajnoki mérkőzést, ami a MEAFC életében nagyon nagy dolog. Egy biztos, a három pontért –bárki szerezze is meg- a győztesnek keményen meg kell majd dolgoznia, tehát kiélezett, magas hőfokú és színvonalú mérkőzésre számítok. Látva a játékosaim hozzáállását, a szurkolóinknak bizton ígérhetem, hogy az utolsó pontig harcoló bátor játékkal fogjuk meghálálni a lelkes biztatást.”

Berkes Zoltán

Berkes Zoltán rutinos szélütőnk is hasonló véleményen van: ,, A papírformát tekintve nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de ez a tény nyomja az ellenfél vállát. Mi játsszuk az elmúlt pár fordulóban jól összeállt játékunkat. Szeretnénk megnehezíteni az extraligába vágyó (és oda való) ellenfelünk dolgát. A Szegeden mutatott játékunk alapján ez egy jó mérkőzésnek ígérkezik.”

NBI Liga Alapszakasz

MEAFC-Miskolc – MÁV Előre SC-Foxconn 

18 óra 30 perc Egyetemi Körcsarnok

A mérkőzést előben közvetítjük youtube csatornánkon. A belépés ingyenes azonban védettségi és szájmaszk használata kötelező!