Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Egy győzelem egy vereség Budapesten!

Vasárnap U19-es fiú röplabda csapatunk az első osztályú bajnokság soron következő tornájára utazott Budapestre. Itt két mérkőzést játszottak Varga László tanítványai. Ahol előbb 3:0 arányban múlták felül a Szegedi RSE csapatát majd a házigazdákkal egy szoros mérkőzésen maradtak alul 3:0 arányban.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzések után:

Szegedi RSE- MEAFC-Miskolc   0:3

Felemás érzéseim vannak a mérkőzéssel kapcsolatban. Egyrészt örülök, hogy sikerült a mérkőzést megnyerni, másrészt eléggé szomorú és mérges, mert rengeteg hibával játszottunk! A továbbiakban több komolyságra és fegyelemre van szükség a srácok részéről. Köszönjük a játékot a SzegedI RSE csapatának!

Pénzügyőr SE – ,,A” – MEAFC-Miskolc   3:0

Felemás érzéseim vannak ezzel a  mérkőzéssel kapcsolatban is. Egyrészt örülök, hogy sikerült szoros mérkőzést játszanunk és láttam a fiúk szemében az elszántságot és az akaratot, másrészt bosszant a rengeteg hiba. A továbbiakban a védekezésünkre kell jobban ráerősítenünk, mivel azon a ponton még eléggé sebezhetők vagyunk. Gratulálok a PÉNZÜGYŐR SE “A” csapatának!

MEAFC-Miskolc U19: Szabó, Faragó, Vad, Polanen, Sztupjár, Tordai

                                      Csere: Komjáthi (liberó), Halmai, Szabad, Bendik, Gombkötő, Pejkó, Tamás, Wolf

                                      Másodedző: Orosz István 

Így csapatunk továbbra is a 15 csapatos tabella 7-ik helyét foglalja el. Nem titkolt célja Varga László együttesének, hogy a legjobb hat csapat közé bekerüljön. Így legközelebb március 5-én lesz alkalmuk a javításra, amikor is Kecskemétre látogatnak. Ahol a listavezető Kecskeméttel és a tabella második helyén álló Kaposvárral mérkőznek majd meg.