Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Arany és ezüstérem a hazai rendezésű U13-as tornán!

A mögöttünk hagyott vasárnap mindkét fiú U13-as csapatunk pályára lépett. Első ízben rendeztünk röplabda tornát Felsőzsolcán a helyi sportcsarnokban.

A két MEAFC-os gárda mellett a Pécs és TFSE-Domokos együttesei szerepeltek még. A tornán abszolút csapataink domináltak hiszen még a MEAFC-Miskolc nevezetű együttesünk a tornát nyerte meg addig a MEAFC-Felsőzsolca csapatunk a második helyet szerezte meg.

Dunszt Ferenc OMB II. osztály 4. forduló eredmények

MEAFC-Felsőzsolca – MEAFC-Miskolc 1:2

TFSE-Domokos – PTE PEAC 0:3

MEAFC-Miskolc – TFSE-Domokos 3:0

MEAFC-Felsőzsolca – PTE PEAC 3:0

PTE PEAC – MEAFC-Miskolc 0:3

TFSE-Domokos – MEAFC-Felsőzsolca 0:3

MEAFC-Miskolc: Kerékgyártó Péter, Zilai Zoárd, Csibi Martin, Berta Áron, Takács Bálint, Bodnár Kristóf, Jakó Noel, Szabó Péter, Konecsni Benedek, Szabó Olivér, Csiger Sámuel, Bari Bence

Vezetőedző: Obbágy Zsuzsanna

Obbágy Zsuzsanna értékelése a győztes torna után: ,, Összességében újra egy sikeres tornán vagyunk túl, amiből sok tanulságot tudunk levonni. Az első meccs szoros és izgalmas játéka lehetőséget adott a fejlődésre minden játékosunknak, a második mérkőzés során megtanultuk, hogy az alázat és a koncentrálás milyen fontos a pályán, a harmadik mérkőzés alatt pedig az újabb, első vagy kevés tornás játékosainknak is több lehetőség jutott már a pályán. Megtapasztaltuk azt is, milyen jó érzés, ha van a csapat mögött szurkolótábor és milyen jó érzés együtt, csapatként szurkolni a testvércsapatunknak. Örülök, hogy három újoncot is avattunk a pályán, s hogy ők is élvezték a játékot. Csapatunk legjobb játékosa Szabó Péter lett. Élete első tornáján vett részt, ám mégis megbízható, stabil teljesítményt nyújtott, s voltak nagyon szép, váratlan, technikás megoldásai a hálónál, amik pontokat eredményeztek. Elmondható róla, hogy mind a tornán, mind edzéseken maximális alázattal dolgozik, aminek látszott is az eredménye. Bízok benne, a következő torna is sikeres lesz, az edzéseken ezért fogunk dolgozni. A következő torna során Dágra látogatunk majd el, ahol ismét izgalmas mérkőzésekre számítunk.”

MEAFC-Felsőzsolca: Kovács Ábel, Regős Zétény, Tóth Máté, Vécsei Levente, Nagy Patrik, Dubabér Ákos, Kiss Balázs, Urbán Zétény, Horváth Máté, Gadnai Lóránd, Farkas Hunor, Linder Milán

Vezetőedző: Bártfai Krisztián

Bártfai Krisztián értékelése a második hely után és az első hazai környezetben rendezett torna után: ,, Örülök a második helynek és annak, hogy a testvércsapatunkkal egy igazán szoros és élvezhető mérkőzést játszottunk. Külön öröm, hogy hazai pályán tudtunk szerepelni igyekeztünk magasszínvonalú tornát rendezni. Itt szeretném a magam és a szakosztályvezetés nevében megköszönni a szülők segítségét nélkülük nem sikerült volna ilyen jól ez a nap.

A srácok minden dicséretet megérdemelnek, remekül játszottak igazi csapatként működtek ismét együtt. A következő fordulóban Budapestre látogatunk onnan is éremmel szeretnénk hazatérni.