Röplabda szakosztály,  Röplabda U17

U17: Győzelem a DEAC ellen!

U17-es fiú röplabda csapatunk szombaton Debrecenbe látogatott. Ahol a tervek szerint a házigazda csapat mellett a MAFC-Németh László ellen mérkőztek volna Bacsó István tanítványai. Azonban a fővárosi gárda nem tudott elutazni a tornára így csak egy mérkőzés várt játékosainkra.

Sajnálatos módon ez a mérkőzés hamar végett ért, hiszen egy nagyon izgalmas első szett után a hazai csapat egyik játékosa súlyos sérülést szenvedett. Ez pedig azt jelentette, hogy a mérkőzést le kellett fújni, hiszen a szabályok értelmében 6 főnek a pályán kell tartózkodni, amit a DEAC ezen a napon nem tudott teljesíteni, hiszen összesen csak haton voltak. Ezúton is jobbulást kívánunk a megsérült játkosnak.

Bacsó István vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után: ,, Az első szettben a végjátékáig kiélezett volt a küzdelem. Sajnos az ellenfélnél történő sérülés után, a mérkőzést a bírók befejezettnek nyilvánítottak. Jobbulást kívánunk a DEAC játékosának.”

Buzek László U17 OSB II. osztály Középszakasz

DEAC – MEAFC-Miskolc  0:3

MEAFC-Miskolc: Fábián Kristóf, Farkas Kondrád, Lukács Bence, Bálint Kristóf, Mitruska Márton, Hornyák Balázs, Gulyás Bence, Kormos Huba, Juhász Máté, Bártfai Ákos, Jáborcsik Örs, Repei Ákos

A bajnokság soron következő tornája hazai pályán az egyetemi E/4 tornateremben kerül megrendezésre március 13-án vasárnap. A tornán részt vesz a Szeged, Gödöllő és a Lőrinc 2000 SE. A belépés díjtalan lesz. Szájmaszk használata kötelező.