Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Ezúttal a harmadik helyet szerezte meg felsőzsolcai csapatunk!

Szombaton ugyancsak (hasonlóan a MEAFC-Miskolc nevű csapatunkhoz) a Dunszt Ferenc U13 OMB II. osztályú bajnokságban szerepelt Felsőzsolca nevezetű csapatunk.  A torna Budapesten került megrendezésre, ahol Bártfai Krisztián fiai a házigazda Pénzügyőr mellett a DEAC és Pécs csapataival mérkőztek meg.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

MEAFC-Felsőzsolca – Pénzügyőr SE  1:2

Minden játékosomnak tudtam lehetőséget adni és egy nagyon izgalmas 3 szetten vagyunk túl. Gratulálok a Pénzügyőr csapatának!

MEAFC-Felsőzsolca – DEAC 2:1

Az első szettet a fiaim elkényelmeskedték, de a második és harmadik szettben hozták, amit elvártam tőlük. Odafigyeltek a nyitásokra és egymásra is! Szép munka volt! Gratulálok a DEAC csapatának is!

MEAFC-Felsőzsolca – PTE-PEAC 2:1

Mindenki kapott játéklehetőséget, viszont a hanyag első szett után megrázták a fiúk magukat és behúzták a meccset! Gratulálok a Pécs csapatának is!

MEAFC-Felsőzsolca: Kovács Ábel, Regős Zétény, Tóth Máté, Vécsei Levente, Nagy Patrik, Kiss Balázs, Urbán Zétény, Horváth Máté, Gadnai Lóránd, Linder Milán, Illés Dominik

Ezen a tornán a bronzérmet sikerült megszerezni játékosainknak. Így továbbra is a 15 csapatos bajnokságban a tabella második helyét foglalják el másik csapatunk a MEAFC-Miskolc mögött.