Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Két vereség az elődöntőben!

U21-es röplabda csapatunk a a mögöttünk hagyott vasárnap Budapesten lépett pályára.

A bajnokság az elődöntő szakaszába ért mely szerint a csapatok egy tornán vesznek részt a hatos döntőbe kerülésért. Varga László csapat a Pénzügyőr SE és a MÁV Előre SC csapataival mérkőztek meg.

MÁV Előre SC – MEAFC-Miskolc  3:0

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzés után:

Számunkra egész jó indult a mérkőzés. Voltak jó megoldásaink és szép labdamenetek.A figyelmünk és a fegyelmezettségünk hirtelen egy csapásra eltűnt és teljesen szétestünk. A végjátékra rá sem lehetett ismerni a játékosokra, ez egy nagy arcon csapás volt számunkra, de a munka nem áll és próbálunk a lehető legjobban felkészülni az előttünk álló mérkőzésekre és feladatokra.

MEAFC-Miskolc – Pénzügyőr SE  0:3

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzés után:

Az első mérkőzés után teljesen szétestünk, félénken és hitevesztetten léptünk pályára. Nem tudtunk sem koncentrálni, sem teljesíteni. Nem tudom mi volt a gond, de hamar ki kell javítani, mert ez így nem mehet tovább. Ennél sokkal többet tudnak a fiúk és sokkal jobban tudnak teljesíteni.

MEAFC-Miskolc U21: Tamás Bálint, Sztupjár Kristóf, Faragó Bence, Pejkó Bálint, Wolf Norbert, Gombkötő Ábel, Szabó Péter, Vad Levente, Tordai Bence, Polanen Armin, Komjáthi Levente, Halmai Gellért

Így az is eldőlt, hogy a továbbiakban junior csapatunk a 9-12 helyért fog játszani. Részletek hamarosan.