Röplabda szakosztály,  Röplabda U19

Két vereség a szolnoki tornán.

 A dr. Tarnawa Ferdinánd U19 OIB I. osztályban szereplő fiú röplabda csapatunk vasárnap Szolnokon lépett pályára a bajnokság soron következő tornáján Varga László együttesének a MÁV Előre és a Szolnoki SPC ,,B” csapatai voltak az ellenfelek. 

Sajnos mindkét mérkőzést vereséggel zárta csapatunk ezzel pedig biztosra vált, hogy a 10. helytől előrébb már nem végezhet a bajnokságban.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzések után:

MEAFC-Miskolc – MÁV Előre SC    0:3

Mélyen tudás szintünk alatt teljesítettük. Hitetlenül, minden lelkesedés nélkül léptünk pályára. Sajnos addig amíg az egyéni érdekek fontosabbak a csapatnál, addig nem tudunk csapatként működni. Gratulálok a MÁV csapatának.

Szolnoki SPC ,,B” – MEAFC-Miskolc  3:1

Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, de bizakodóan léptünk pályára. Az első felvonás alatt valami nagyon félre siklott és a fiúk nem igazán tudtak a játékra koncentrálni és nem tudtak csapatként együtt működni. Egy halvány reménysugár felcsillant a harmadik játékrészben, de sajnos ez is kevés volt, hogy az eredményt megfordítsuk. Nagyon csalódott vagyok a mutatott játék és teljesítmény miatt! Gratulálok a SZOLNIKI SPC “B” csapatának!

MEAFC-Miskolc U19: Tamás Bálint, Sztupjár Kristóf, Faragó Bence, Pejkó Bálint, Bendik Kristóf, Gombkötő Ábel, Szabó Péter, Szabad Milán, Vad Levente, Tordai Bence, Polanen Armin, Halmai Gellért