Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Veretlenül zártuk az alapszakaszt, jöhet a döntő!

Obbágy Zsuzsanna vezetőedző beszámolója a tornáról:

U13-as csapatunk megőrizte egész szezonon át tartó veretlenségét a hatodik fordulóban április 3.-án, Dágon. Az év során mind a hat fordulón keresztül sikerült minden mérkőzést megnyernünk, mely hol szorosabb, hol könnyebb győzelem volt. A hatodik forduló volt az utolsó torna idén (az előttünk álló döntőt nem számítva). Dágra utaztunk, ahol a házigazda és a Debrecen csapatával mérkőzhettünk meg. Mindkét mérkőzés izgalmas mérkőzés volt, amiket sikerült ugyan megnyernünk, de a meccsek során viszonylag sok egyéni hiba jött ki.

MEAFC-Miskolc   –   DÁG              3-0

Az első mérkőzésünket a házigazda csapata ellen játszottuk. Tudtuk, nem lesz egyszerű a győzelem, de az ellenfélnél hiányzott néhány kulcs játékos, így a vártnál könnyebb győzelmet tudtunk aratni. Ez természetesen nem csökkenti a mi játékosaink érdemeit, hiszen mind a három szettet viszonylag nagy előnnyel megnyertük. Azonban a mérkőzés során kiütközött néhány egyéni hiba és a második szettben a csapatjáték sem ment túl jól. Ezek kijelölik az előttünk álló edzések feladatait. Köszönjük a játékot és a szervezést a DÁG csapatának.

MEAFC-Miskolc     –         DEAC     2-1

Második mérkőzésünket Debrecen csapata ellen játszottuk. Kellett küzdeni a pontokért, izgalmas labdamenetek voltak, de végül 2-1re lehoztuk a meccset. Az utolsó szett elvesztése is csak két ponton múlt. Annak külön örültem, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, így az új játékosok és az eddig kevesebbet játszottak is bővíthették meccsrutinjuk palettáját. Köszönjük a játékot Debrecen csapatának.

A torna legjobb játékosa csapatunkból Berta Áron lett, aki az idény során rengeteget fejlődött. Áron a mérkőzések során lelkesen és hihetetlen energiabedobással végig küzdi a szetteket, nagyon sokat dolgozik mind egyénileg, mind a csapatjátékért, így megérdemelte a különdíjat.

A tornát és a szezont is eredményesen zártuk, egyetlen veszített mérkőzés nélkül. Itt is gratulálok sportolóinknak, ez egy nagyon szép eredmény! Azonban nem értek véget feladataink és céljaink. 

Szeretnénk a döntőből is arany éremmel távozni, s az előttünk álló edzéseken ezért fogunk tovább dolgozni. Nem szabad elbízni magunkat ez eddigi eredmények miatt, de látni kell, hogy ha tudjuk hozni eddigi formánkat, megvan a reális esélyünk rá, hogy akár első helyen zárjuk a szezont.

MEAFC-Miskolc U13: Bari Bence (csk), Szabó Péter, Kerékgyártó Péter, Deák Levente, Berta Áron, Zilai Zoárd, Csibi Martin, Baráth Nesztor, Csiger Samu, Bodnár Kristóf, Konecsni Benedek

Edző: Obbágy Zsuzsanna