Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Felsőzsolcai csapatunk újabb torna győzelmet ért el!

U13-as felsőzsolcai fiú röplabda csapatunk szombaton Budapestre látogatott a bajnokság következő tornájára. Bártfai Krisztián tanítványai mindhárom mérkőzésüket megnyerték és továbbra is a tabella második helyét foglalja el a másik U13-as csapatunk mögött.

Bártfai Krisztián vezetőedző beszámolója a mérkőzésekről:

MEAFC-Felsőzsolca – TFSE  3:0

A reggeli koránkelés ellenére szépen összeszedetten játszottak a fiúk. Mindenki pályára lépett és kisebb hibákkal, de szépen hozták a szetteket. Gratulálok mindkét csapatnak.

MEAFC-Felsőzsolca – Veszprémi RK  2:1

Az első szettet a nyitásrontásainknak köszönhetően odaadtuk a Veszprém csapatának( 25:22), de aztán felébredtek a srácok és csinálták, amit megbeszéltünk, így szépen lehozták a következő két szettet. Szép munka volt!!! Gratulálok a Veszprém csapatának is!

MEAFC-Felsőzsolca – PTE-PEAC  3:0

Mindenki pályára állt és élvezték a játékot! Egy nagyon jó hangulatú meccset láthattunk és szurkolhattunk végig! Jó volt látni a srácok mozgását, hozzáállását, motiváltságát!!  Gyerünk tovább!!! Gratulálok mindkét csapatnak!

MEAFC-Felsőszolca: Nagy Patrik, Kiss Balázs, Urbán Zétény, Horváth Máté, Kovács Ábel, Regős Zétény, Tóth Máté, Illés Dominik, Gadnai Lóránd, Linder Milán ,Vécsei Levente, Bacsó Áron