Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Cél a rájátszás második győzelme

A férfi kosárlabda NB I/B Zöld-csoportjában érdekelt MEAFC-Miskolc gárdája szerdán este, hazai környezetben vívja meg a rájátszás 3. mérkőzését.  A házigazdák szeretnék megőrizni pályaelőnyüket az Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC ellenében.

  • Jelenleg egy-egy az állás. Szoros ütközetre lehet számítani, de természetesen győzni akarunk, és ismét vezetni – fogalmazott dr. Váczi Péter, a MEAFC-Miskolc vezetőedzője. – Nem könnyíti meg a helyzetünket, hogy a súlyos kézsérüléssel bajlódó Szögi Ádámra továbbra sem számíthatunk. Tóth Bencének és Cseh Györgynek kisebb sérülése van, mely befolyásolhatja a teljesítményüket, de mindketten ott akarnak lenni a pályán és segíteni társaikat. Mindent egybe véve: hazai pályán nyernünk kell!

Kemény feladat előtt

Dr. Fazekas Csabától, a MEAFC kosárlabda szakosztályának vezetőjétől megtudtuk, hogy a  lebonyolításból adódóan legkésőbb vasárnapig eldől, melyik csapat jut a rájátszás következő fordulójába.

  • A továbbjutáshoz három győzelemre van szükség- hangsúlyozta a sportvezető. – Szerdán este az első találkozó első játékrészében mutatott produkciót szeretnénk állandósítani és nyerni, hogy megőrizhessük a pályaelőnyünket. Eddig is tudtuk, hogy a Győr egy nagyon jól felkészített csapat, de bízunk benne, hogy ezt a kemény feladatot is abszolváljuk. Jó lenne minél nagyobb létszámú közönség előtt pályára lépni, ezért kérjük szimpatizánsainkat, aki teheti, jöjjön és szurkoljon a fiúknak!

A párharc 3. mérkőzése április 13-án, szerdán, 17.30 órakor kezdődik a Miskolci Egyetem Körcsarnokában.

Folytatás pénteken Győrben. Amennyiben szükséges, vasárnap, ismét Miskolcon játszák le a mindent eldöntő utolsó mérkőzést.