Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Véget ért a szezon, 11. helyen zártunk

Vasárnap U21-es röplabda csapatunk az egyetemi körcsarnokban rendezte meg a bajnokság 9-12 helyosztó tornáját. Varga László együttese a DEAC, MAFC-BME és a Rákosmente csapataival mérkőztek meg. Két vereség és egy győzelemmel zárták a napot így a 17 csapatos bajnokság 11. helyét szerezték meg.

Varga László vezetőedző értékelései a mérkőzések után:

MEAFC-Miskolc U21 – DEAC  0:3

Nagy elszántsággal léptünk pályára. Harcos, küzdelmes mérkőzésen újra csapatként játszottunk! Sajnos a győzelmet nem sikerült megszereznünk, de a mutatott játékkal elégedett vagyok! Gratulálok a DEAC csapatának!

MAFC-BME – MEAFC-Miskolc U21  0:3

Nagy játékkedvvel és határozottsággal léptünk pályára és játszottunk! Sok látványos támadást és labdamenetet produkáltunk, aminek köszönhetően sikerült a mérkőzést megnyernünk. Köszönjük a MAFC BME csapatának!

MEAFC-Miskolc U21 – Rákosmente

A nap végére eléggé elfáradtunk és elvesztettük a koncentrációnkat. Sok egyéni és csapat hibát is elkövettünk mind technikailag, mind taktikailag. Gratulálok a Rákosmente csapatának!

MEAFC-MiskolcU21: Tamás Bálint, Sztupjár Kristóf, Faragó Bence, Gombkötő Ábel, Szabó Péter, Vad Levente, Tordai Bence, Polanen Armin, Halmai Gellért, Pejkó Bálint

Így ennek a korosztálynak a bajnoki szezon végét ért az U21-es bajnokságban. Azonban játékosaink minden dicséretet megérdemelnek hiszen ez volt az első szezonjuk ebben a korcsoportban és tisztesen helyt álltak. Nem ér véget teljesen a szezon még Varga Lászlónak és csapatának hiszen az U19-es korosztályban még a helyosztók csak most következnek.