Röplabda szakosztály,  Röplabda U13

Országos harmadik helyezett a MEAFC-Felsőszolca!

Fiú U13-as felsőzsolcai röplabda csapatunk vasárnap Kazincbarcikán szerepelt a Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokság II. osztályának döntőjén. Bártfai Krisztián csapata szeptemberben kezdte a munkát így igazán figyelemre méltó, hogy már az első szezonjukban országos harmadik helyet szereztek.

Bártfai Krisztián vezetőedző beszámolója a mérkőzésekről:

MEAFC-Felsőzsolca-GLP Nyíregyháza 2:1.

Az első szettben még félig álmosak voltak a fiúk, de sikerült felébredniük, mivel tudták, hogy a legjobb háromba akarnak lenni és elkezdték élvezni a játékot. Nyugodtan és higgadt fejjel lehozták a második és harmadik szettet. Gratulálok a GLP csapatának is.

MAFC- MEAFC FELSŐZSOLCA.   1:2.

Az első szettben elszórakozgattak a fiaim, de tudták, hogy nagy a tét! Ezután megrázták magukat és egy nagyszerű csapatmunkával nyerték a második és harmadik szettet! Ezzel bejutva a legjobb háromba! A MAFC csapatának is gratulálok!

MEAFC- MISKOLC— MEAFC FELSŐZSOLCA. 2:1.

Saját csapatainkkal a legjobb háromba jutva egy szurkolással teli házi csatát vívtunk!  Mindenki hajtott, a szülők szurkoltak! Egy igazi egészséges feszültséggel teli, de kiegyensúlyozott játékot láthattunk mindkét csapattól! Igazán jó élmény volt és fantasztikus érzés, hogy mindkét csapatunk éremmel gazdagodik a döntőben!  Szép volt fiúk!!!

MEAFC-Felsőzsolca–DEAC. 1:2.

Hihetetlen örömmel tölt el minket, hogy egy 7 hónapja alakult csapattal a nulláról indulva a harmadik helyen végeztünk és bronzcsapat lettünk!!!Megyünk tovább! Óriási gratula a fiaimnak!!!!

MEAFC-Felsőzsolca: Bacsó Áron, Bártfai Botond, Bártfai Marcell, Dubabér Ákos, Máté, Farkas Hunor, Gadnai Lóránd, Horváth Máté, Illés Dominik, Kiss Balázs, Kovács Ábel, Linder Milán, Nagy Patrik, Regős Zétény, Tóth Máté, Urbán Zétény, Vécsei Levente