Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Megvédtük bajnoki címünket!

Fiú U15-ös röplabda csapatunk hétvégén Újfehértón szerepelt a Tatár Mihály U15 OGYB II. osztályának négyes döntőjén. Bacsó István együttese a címvédőként érkezett a tornára (hiszen a 2020/2021-es szezont ők nyerték meg) így nem is volt kérdés, hogy a bajnoki cím megvédése a cél.

Az elődöntőben a Pénzügyőr SE csapatával mérkőztek meg játékosaink, ahol magabiztos 3:0-as eredményt arattak és jutottak ezzel a döntőbe.

Bacsó István vezetőedző értékelése a mérkőzés után: ,, Egy remek hangulatú mérkőzésen, a fiúk minden taktikai utasítást betartva játszottak. Ennek egy 3 nyert szettes győzelem lett az eredménye. Egy lépéssel közelebb kerültünk a végső célunkhoz! Gratulálok a csapatnak!”

A döntőben a DEAC csapatával kellett megmérkőzni a bajnoki címért. Szoros és küzdelmes mérkőzésen sikerült 3:0 arányban nyerni így megszerezve (és megvédve) a bajnoki címet.

Bacsó István vezetőedző értékelése a mérkőzés után: ,, Nagyon boldog vagyok, hogy címvédés történt és köszönöm a srácoknak az éves kitartó munkát! Ezen a mérkőzésen igazi csapat vált belőlük!!! Megmutatták, hogy szorult helyzetből is ki tudnak mászni. Köszönöm a klub vezetésének az egész éves támogatást! Hajrá MEAFC!”

A bajnok csapat tagjai: Bari Bence, Bártfai Ákos, Farkas Konrád, Nagy-Csoma Imre, Jáborcsik Örs, Jakó Noel, Polanen Áron, Lakatos Levente, Kis Gergő, Nemes Bálint, Fülöp Gergely, Kormos Huba, Fábián Kristóf, Repei Ákos, El Hassa Muhammad Aisa, Gál Bence, Gál Zsigmond, Hornyák Balázs, Lukács Bence, Tomolya Péter

Vezetőedző: Bacsó István

Másodedzők: Jakó Imre, Bártfai Krisztián

Bacsó István szezon értékelése: ,,2021/2022 Az év közben sok differenciált foglalkozást és technikai elemet gyakoroltunk és néhány játékos csak most került be a nagypályás játékrendszerbe. Külön feladat volt a játékosok mentális felkészítése. A szezonban a csapatok több nagy csatát is vívtak ami hozzá segítette az u15- ös csapat döntőbe jutását. Külön köszönettel tartozom két segítő kollégámnak, akik mindenben a segítségemre voltak az éven. Köszönet jár a játékosoknak a kitartó munkáért s a felejthetetlen pillanatokért. Köszönöm a vezetésnek a támogatást és a hátérmunkát. Hajrá MEAFC! MEAFC az élet, MEAFC a lélek MEAFC leszek amíg én élek!”

Gratulálunk a csapatnak az egész éves munkájáért!