Labdarúgó szakosztály,  MEFOB Egyéb

Ezüstérmet szerzett a Miskolci Egyetem Futsal csapata

Nagy várakozásokkal tekintett a miskolci rendezésű MEFOB Final Fourra egyetemünk futsal csapata.

A tavalyi bronzérem után nem titok, hogy a legfényesebben csillogó éremről álmodoztunk.  A diósgyőri fiatalokra és az NB2-es futsal csapatunkra épülő gárdánk magabiztosan kvalifikálta magát a négyes döntőre.

Az első napon a Pécsi Tudományegyetem ellen léptünk pályára az elődöntőben. Már hamar vezetést szereztünk, aztán sokáig szoros is volt a küzdelem, de összességében kétség sem férhetett a végül 7-1 arányú győzelmünkhöz.

A döntőben az ELTE csapata ellen maradtunk alul.

Aztán pénteken a döntőben az ELTE csapatát kaptuk ellenfélül. Nagyon szoros csatára volt kilátás. A végsőkig kiélezett mérkőzésen sajnos nem sikerült jól elkapnunk a fordulópontokat. Varga Laci révén kétszer is tudtunk egyenlíteni, de összességében sajnos a vezetést egyszer sem sikerült magunkhoz ragadni.  Az ELTE-sek két perccel a vége előtt belőtték a mindent eldöntő gólt, amire már nem volt válaszunk, így 3-2-es vereséget szenvedtünk.

Az ezüstérmes csapat tagjai voltak: Szegő Márk Botond, Mészáros Balázs, Lőrincz Patrik, Varga László, Korbély Kristóf, Eperjesi Gábor, Karika Balázs, Dankó Nándor, Girdán Levente, Farkas Csaba, Varga Bence, Czékus Sándor, Timkó István