Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Felkészülési tornát nyertünk!

A mögöttünk hagyott szombaton férfi NBI-es röplabda csapatunk Budapesten szerepelt felkészülési tornán. Bagó László együttese a TFSE (NBI újonc) meghívásának tett eleget ahol a házigazdák mellett a MÁV Előre SC csapatával (ahol több Extraligás játékos is szerepelt illetve U20-as játékosok is) mérkőzött meg.

A Székesfehérvári alakulatot 2:1 arányban győzték le Kozsláék míg a házigazdákat 3:0 arányban sikerült felül múlni.

Bagó László vezetőedző értékelése a tornáról: ,,A két mérkőzés kiválóan szolgálta a felkészülést. Meccshelyzetekben tudtuk felmérni hogyan is állunk, valamint a fiatalok számára oly értékes játékperceket gyarapíthattuk.  A pályán nagyjából azt láttam amire előzetesen számítottam. Voltak nagyon szép momentumaink, de a legfontosabb, hogy a hiányosságaink is megmutatkoztak. Szerencsére ezek olyan jellegű hibák, amiket a mindennapi edzések során kezelni tudunk majd. Harcosságban, győzni akarásban sokat léptünk előre. Az alapjátékunk sokat fejlődött az elmúlt szezonhoz képest, ami utat nyit a játékunk színesítéséhez. Ezeket az erényeket a hétvégi hazai rendezésű tornán is szeretnénk megmutatni a remélhetőleg szép számú közönségnek.”

Eredmények:

MEAFC-Miskolc – MÁV Előre SC  2:1

TFSE – MEAFC-Miskolc  0:3

A tornán pályára léptek: Kozsla Ádám, Csizmadia János, Marc McLaughlin, Simkó Dániel, Kapusi Zoltán, Komlósi Márk, Karóczi Szabolcs, Szabó Péter, Tóth Tibor, Oláh Mózes

Nincs megállás felnőtt csapatunk részére, hiszen vasárnap egy hazai rendezésű tornán szerepelnek az egyetemi körcsarnokban. A tornán az Extraligás Debrecen, az Extraligától tavaly búcsúzó Dunaújváros és az NBI újonc TFSE lesznek az ellenfelek.

Várunk minden kedves szurkolót.

A belépés díjtalan!