Kosárlabda NB1,  Kosárlabda szakosztály

Győzni megy Győrbe a MEAFC-Miskolc

A MEAFC-Miskolc NB I/B Zöld-csoportjában érdekelt férfi kosárlabda csapata szeptember 23-án, pénteken este Győrben kezdi meg a bajnoki pontvadászatot.

Az Agrofeed UNI Győr elleni idegenbeli bajnoki nyitánynak, 19.00 órakor, a Széchenyi István Egyetem csarnoka ad otthont. A találkozó előtt kérdeztük meg a miskolciak mesterét és csapatkapitányát, hogy ők mit várnak az első összecsapástól. 

Dr. Váczi Péter vezetőedző: – Tiszteljük ellenfelünket, de csakis győzelemben gondolkozunk az első mérkőzésünk előtt. Tudjuk, hogy egy hajtós, kellemetlen csapat lesz a vetélytársunk pénteken, de azt gondolom, ha fegyelmezetten és higgadtan végrehajtjuk a megálmodott taktikát, akkor sikeresek leszünk. Sérültünk nincs, az aktuálisan legerősebb gárdánkkal megyünk a harcba.

Tóth Bence csapatkapitány: – Mindenképp szeretnénk jól kezdeni a szezont, márpedig egy győri siker kellő lendületet adhat a folytatáshoz. Bár sok helyen változott a keretük, biztos vagyok benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan egy gyors és kellemetlen ellenféllel találkozunk. Ettől függetlenül keményen és határozottan kell játszanunk, tanulva az előző évi hibáinkból, akkor pedig sikeresen tudjuk venni az első akadályt.