Röplabda szakosztály,  Röplabda U21

Győzelem a bajnoki rajton!

Vasárnap hazai környezetben (ami ezúttal az Andrássy Gyula Szakközépiskolát jelentette) mutatkozott be a fiú U20-as csapatunk a II.osztályú bajnokságban. Varga László együttesére két mérkőzés várt volna a Gyöngyösi RSE ,,A’’ illetve a Kistext SE csapatai ellen. Azonban fővárosi csapat az utolsó pillanatban lemondta a szereplést így csak egy mérkőzés várt fiatal csapatunkra.

A gyöngyösi csapattal az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is egy igen izgalmas mérkőzést sikerült játszani. Igazi hullámvasút volt ezt a mérkőzése, ahol hol az egyik hol a másik csapat mutatta meg tudása legjavát. A mérkőzést végül 3:2 arányban sikerült megnyerni junior csapatunknak így győzelemmel kezdték meg a 2022/2023-as szezont.

Varga László vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után:

Nehezen induló mérkőzés volt, rengetek egyéni és csapat hibával. Az első szett sikeresen a miénk lett, aztán egy nagy mélyrepülésbe kezdtünk. A második és harmadik szettben rá sem ismertem a játékosaimra és csapatunkra. A negyedik szettre összekaptuk magunkat és pontos játékkal nyertünk, így 2-2 lett az eredmény. Az ötödik játék részre nagy elszántsággal és határozottsággal léptünk pályára, a szett elején megszerzett tetemes előnyt sikerült a végéig megtartanunk, ennek eredményeképpen sikerült a mérkőzést megnyernünk. Köszönjük a játékot és gratulálok a Gyöngyösi RSE U20 A csapatának!

Fiú U20 II.osztály 1. torna

MEAFC-Miskolc – Gyöngyösi RSE ,,A”     3:2

MEAFC-Miskolc: Vad, Faragó, Tordai, Sztupjár, Szabó, Gombkötő

                              Csere: Halmai (liberó), Tamás, Pejkó, Bakos, Bendik, Gál, Juhász, Tóth

A bajnokság soron következő tornáján  október 9-én Tahitótfalura látogat csapatunk ahol az UNI Győr-SZESE illetve a Dunakanyar lesznek az ellenfelek.