Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Bemutatkoztunk az első osztályban!

Szombaton Budapesten szerepelt fiú U15-ös I.osztályú csapatunk a bajnokság első tornáján. A felsőzsolcai csapatunk a tavalyi sikeres U13-as szezont követően indulhatott el a legmagasabb osztályban U15-ben. Így minden szempontból új és ismeretlen bajnokságba került Bártfai Krisztián csapata.

Az első tornán rögtön ország egyik két egyik legjobb utánpótlás nevelő egyesületeivel a Kaposvárral  és Pénzügyőrrel kerültek szembe játékosaink. Az akarattal és a küzdeni akarással nem volt probléma azonban így  mindkét mérkőzésen  3:0-as vereséget szenvedtek fiaink.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelései a mérkőzések után:

PSE Zöld – MEAFC-Felsőzsolca  3:0

,, A szezon első meccsétől nem vártam nagy varázslatot. Teszt üzemmódnak szántam, élesben látnom kellett a srácokat. A Pénzügyőr csapatának gratulálok!”

MEAFC-Felsőzsolca – Fino Kaposvár ,,A’’   0:3

,,Teljes mértékben meg vagyok elégedve a fiúkkal. Állásrendi hiba nélkül illetve amit meccs előtt kértem tőlük, azt teljesítették a pályán! Gratulálok fiúk! Mindezek mellett gratulálok a Kaposvár csapatának is!”

MEAFC-Felsőzsolca: Kovács Ábel, Tóth Máté, Vécsei Levente, Nagy Patrik, Urbán Zétény, Kiss Balázs, Horváth Máté, Gadnai Lóránd, Bacsó Áron, Bártfai Marcell, Linder Milán

A bajnokság soron következő tornája Kunhegyese lesz október 8-án ahol a házigazdák mellett Kecskemét lesz az ellenfél.