Röplabda szakosztály,  Röplabda U20

Két vereségbe szaladtunk bele!

U20-as fiú röplabda csapatunk vasárnap Tahitótfalun szerepelt a bajnokság soron következő tornájára, ahol a Győr és a Dunakanyar csapataival mérkőztek meg.

Varga László vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

Uni-Győr SZESE – MEAFC-Miskolc   3:1

,,Az első mérkőzésen az Uni-Győr Szese csapatával kellet összemérni a tudásukat.  Az ellenfelünk erősen kezdett, az első pillanattól ők irányították a mérkőzést. Volt némi kis reménysugár mikor sikerült szettet nyerni, de mi valahogy nem érkeztünk meg a pályára. Rengeteg ki nem kényszerített hibánk volt. Pontatlan bejátszások, siralmas feladások és erőtlen befejezések, az egyszerűnek mondott alapjátékunk sem volt meg.”

DKLSN – MEAFC-Miskolc 3:0

A második mérkőzésen a házigazdával mérkőzünk meg. Bíztam benne, hogy az első mérkőzés csak egy kis botlás volt és majd itt javítunk a teljesítményünkön, de nem így lett.  A hazaiak nagy elánnal játszottak nem volt számukra elveszett labda vagy megoldhatatlan feladat. Nem úgy nálunk nekünk itt sem sikerült semmi. Egy idő után már a teljes kétségbeesettség és elkeseredettség látszódott az arcokon. Egy, két játékos még küzdött , de a többi sajnos feladta.

MEAFC-Miskolc U20: Tamás Bálint, Sztupjár Kristóf, Faragó Bence, Pejkó Bálint, Bakos Bulcsú, Bendik Kristóf, Gombkötő Ábel, Gál Levente, Vad Levente, Tordai Bence, Juhász Máté, Halmai Gellért, Tóth Enoch

A bajnokság soron következő mérkőzése Budapesten lesz a TFSE rendezésében október 30-án. Itt a házigazdák mellett a Debrecennel mérkőznek meg Varga László tanítványai.