Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Ismét két győzelem a zsebben!

U15-ös fiú röplabda csapatunk szombaton Budapesten szerepelt a bajnokság második tornáján. A házigazda Pénzügyőr Kék és a Szeged csapataival mérkőztek meg Jakó Imre tanítványai. Mindkét mrkőzést szett veszteség nélkül sikerült megnyerni így továbbra is veretlen csapatunk a bajnokságban.

Jakó Imre vezetőedző értékelése a mérkőzések után

Szegedi RSE – MEAFC-Miskolc  0:3

,,Az előzetes várakozásnak megfelelően egy jó csapat ellen kezdtük meg a mai tornát. Az ellenfél jól mezőnyözött, már élesek voltak mivel mérkőzésből érkeztek. Sikerült nekünk is felpörögni és egyre jobban működött a csapat. Remek mérkőzést tudtunk játszani a Szeged csapatával, akiknek ezúton is kívánok sok sikert a bajnokságban, a sérült játékosuknak pedig mielőbbi gyógyulást. Gratulálok a srácoknak a győzelemhez, hajrá MEAFC-Miskolc.”

MEAFC-Miskolc – Pénzügyőr Kék   3:0

,,A mai nap második mérkőzésén a hazai csapattal találkoztunk. Lelkes ellenfél ellen sikerült újra győzelmet aratnunk. A mérkőzésen mindnekinek tudtunk több játékidőt biztosítani, ez a rutinszerzés miatt is fontos volt! A Pénzügyőr-kék csapatának további sikereket kívánunk a bajnokságban. A kettős győzelemhez gratulálok a srácoknak! Hajrá MEAFC-Miskolc!”

MEAFC-Miskolc U15: Konecsni Benedek, Szabó Péter, Polanen Aron, Gál Zsigmond, Tomolya Péter, Szabó Olivér, Kis Gergő, Bari Bence, Jakó Noel, Berta Áron, Kerékgyártó Péter

A bajnokság soron következő fordulója Debrecenben október 29-én lesz ahol a házigazdák mellett a VRC Kazincbarcika lesz az ellenfél.