Röplabda szakosztály,  Röplabda U15

Még várat magára az első győzelem!

MEAFC-Felsőzsolca U15-ös I. osztályú fiú röplabda csapatunk szombaton Kunhegyesen lépett pályára a bajnokság második tornáján. A házigazdák mellett a Kecskemét csapatával mérkőztek meg Bártfai Krisztián tanítványai. A mérkőzéseken látszik a befektetett munka, de a jó eredmény még várat magára.

Bártfai Krisztián vezetőedző értékelése a mérkőzésekről:

Kecskemét ,A’ – MEAFC-Felsőzsolca  3:0

,,A küzdés és akarat benne van a csapatban, még a védekezésre kell összpontosítsunk. A liberóim szépen elkezdtek dolgozni és állásrendi hiba nélkül dolgozott a csapat, aminek nagyon örülök. Gratulálok a KESI”A” csapatának!”

MEAFC-Felsőzsolca – Kunhegyes ESE  0:3

,,Szorosabb mérkőzésre számítottam, de a bemelegítés közben lett egy sérülésünk, ami a fiúkat is demotiválta egy kicsit. Viszont a hozzáállásuk és akaratuk óriási ezáltal érzem, hogy érik az első győzelem a következő tornán. Gratulálok a Kunhegyes csapatának!”

MEAFC-Felsőzsolca: Kovács Ábel, Regős Zétény, Tóth Máté, Vécsei Levente, Nagy Patrik, Urbán Zétény, Kiss Balázs, Horváth Máté, Gadnai Lóránd, Bacsó Áron, Bártfai Marcell, Linder Milán

A bajnokság soron következő tornája hazai környezetben az egyetemi Körcsarnokban kerül megrendezésre október 29-én. Ahol a Szolnok illetve Dág lesznek az ellenfelek.