Röplabda NB1,  Röplabda szakosztály

Most meg tudhatjuk hol is tartunk!

Férfi NBI-es röplabda csapatunk soron következő bajnokija október 15-én 13 órától lesz az egyetemi körcsarnokban. Bagó László együttese az egyik legerősebb csapatot a Dág KSE együttesét fogadja azon a napon.

Vezetőedzőnket kértük meg, hogy ossza meg véleményét a mérkőzés előtt:

A hétvégén két olyan csapat fog találkozni, akik egyaránt új irányítóval vágtak bele az új szezonba. Melyik feladónak sikerült gyorsabban megtalálni az ütőkkel a kapcsolatot, az az egyik fő kérdés.  A feladón kívül a Dág egyéb poszton is erősített, ezért úgy vélem, hogy papíron ők az esélyesebbek, sőt, az NBI liga első helyének is elsőszámú várományosai. Mi a játékunk és a csapatépítés azon a szintjére jutottunk, amiben a kezdésnél csak reménykedtem, hogy októberre elérjük. Nyilván van még bőven pontatlanság, de jó úton járunk, az összkép jól néz ki. Játékunk dinamikusabb lett a tavalyihoz képest, van stílusunk amihez, ha önbizalom is párosul, akkor komoly riválisai leszünk pl. a Dágnak. Elsőszámú célunk a meccsen, hogy egy parázs hőfokú meccsen a koncentrációt minél tovább fenn tudjuk tartani, a hullámvölgyekből gyorsan kikeveredjünk. Ha ezek működnek egy szép eredményt érhetünk el.

Hasonlóan vélekedik liberó játékosunk Karóczi Szabolcs is, aki így nyilatkozott honlapunknak: ,,Extraligából érkezett pár játékos hozzájuk, így gondolva megakarják nyerni a bajnokságot és feljutni. A célunk az, hogy megnehezítsük a Dág dolgát és megnyerjük a mérkőzést. Szerintem ezt megtudjuk valósítani a fiatalos lendületünkkel és persze a szurkolóink segítségével. Veszíteni valónk nincs, szóval felszabadult játékot várok el a csapattól beleértve magamat is. Remélem első hazai meccsünkre minél több szurkoló látogat ki és buzdítja a csapatot.”

NBI Liga Alapszakasz

MEAFC-Miskolc – Dág KSE     

Kezdés: október 15. 13:00

Várunk minden kedves szurkolót!

A belépés ingyenes!